Jong en oud samen

13 juli 2022

Op de Beursvloer Hollands Kroon van de Hollands Kroonse uitdaging is een match gemaakt tussen Kinderopvang Hollands Kroon en Lelypark, onderdeel van Woonzorggroep Samen, te Wieringerwerf. Deze match houdt in dat de kleuters maandelijks een bezoek brengen aan de ouderen. Samen worden dan activiteiten ondernomen.

Paul Singelenberg en Frank Elsinga van de kinderopvang zijn in gesprek gegaan met Regisseur Welzijn Cynthia Minderhoud en gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie Threa Ruig om de match een verdere uitwerking te geven.

Op 12 juli 2022 heeft de eerste activiteit plaatsgevonden. De peuters kwamen met hun leidsters op bezoek bij de ouderen binnen Lelypark. Samen is er fruit gegeten, wat gedronken, een spel gespeeld en er werd voorgelezen door bewoonster Jopie. De interactie tussen jong en oud was prachtig om te zien. Bijgaande foto’s, gemaakt door Cynthia Minderhoud, spreken wat dat betreft boekdelen.

Deel het bericht:
"Jong en oud samen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven