Jim Groenland uit ‘t Veld toegetreden tot Matchgroep

3 december 2019

Met Jim Groenland uit ‘t Veld is een horecaondernemer met een groot netwerk tot de Matchgroep toegetreden. De 42-jarige Groenland is zoon van twee rasechte horecamensen, opgegroeid in het horecabedrijf van zijn ouders in Heerhugowaard. Als 15-jarige puber begon hij met een vakantiebaantje bij Museum BroekerVeiling. Dit draaide uit op een jarenlange exploitatie van de horeca aldaar en van partycentrum De Vriendschap in ’t Veld. Na 18 jaar wilde hij graag buiten deze gesettelde bedrijven iets realiseren. In juli 2015 is hij gestart met JG Horeca voor (bedrijfs-)catering, interim management en als partyplanner en organisator. (www.jghoreca.nl)
Hij is getrouwd met Wendy, en samen hebben zij drie dochters. In zijn spaarzame vrije tijd is hij enthousiast ondersteuner van VZV-Handbal.
Toen hij gevraagd werd voor toetreding was Jim direct enthousiast, en na het bezoek aan de Beursvloer in de Cultuurschuur was hij om. De Hollands Kroonse Uitdaging is blij deze uitbreiding. Ook omdat Jim uit de voormalige gemeente Niedorp komt. Dit gebied was nog wat ondervertegenwoordigd in de HKU. Daar is nu verandering in gekomen.

Deel het bericht:
"Jim Groenland uit ‘t Veld toegetreden tot Matchgroep"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven