Inschrijven Beursvloer Hollands Kroon kan tot woensdag 15 maart

8 maart 2023

Al meer dan negentig deelnemers

De inschrijvingen voor de Beursvloer Hollands Kroon, op woensdag 22 maart van 19:00 tot 21:00 uur in RSG Wiringherlant, verlopen voorspoedig. Tot woensdag 8 maart hadden meer dan negentig bedrijven, organisaties, de overheid en maatschappelijke organisaties zoals verenigingen, clubs, stichtingen, scholen en buurtinitiatieven zich ingeschreven. Deze partijen hebben elkaar iets te bieden en de Beursvloer Hollands Kroon maakt het mogelijk dat zij elkaar vinden. Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon onderhandelen vragers en aanbieders, met gesloten beurs, over materialen, diensten, kennis en kunde.

Aanmelden met vraag of aanbod

Om iedereen de mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan hét jaarlijkse maatschappelijk betrokken evenement van Hollands Kroon is besloten de inschrijvingstermijn te verlengen tot woensdag 15 maart. Inschrijvingen die voor die datum binnen zijn worden als deelnemer, met vraag en/of aanbod, vermeld in de beurscatalogus. Na 15 maart kan er alleen nog worden ingeschreven als bezoeker.

Bedrijven of organisaties met aanbod of maatschappelijke organisaties met hulpvragen kunnen deze aanmelden bij Edwin Wittink, manager van de Hollands Kroonse Uitdaging. Dat kan per mail via info@hollandskroonseuitdaging.nl of telefonisch via 06 51 557 633.

Lees hier meer over de Beursvloer Hollands Kroon.

Drukte bij de matchtafel op de Beursvloer Hollands Kroon van 2022. Foto Jeff Hofstede – Pulse Visuals.

Deel het bericht:
"Inschrijven Beursvloer Hollands Kroon kan tot woensdag 15 maart"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Speeltuin Elzenhof Middenmeer open!

In Middenmeer hebben de buurvrouwen Grietje de Haan-Nicolai en Sharon van Bodegom-Mes in de Elzenhof een buurtspeeltuin gerealiseerd. Met veel

Vrijwilligersdag Hippo – met updates

Bericht van Noordkopvoorelkaar op Facebook: Noordkopvoorelkaar is met Hollands Kroonse Uitdaging en 2 anderen. Kom langs en ontdek nieuwe mogelijkheden! Op zaterdag 25 mei

Scroll naar boven