Industriestofzuiger van Hoekenga naar Wieringer Molens

René Hoekenga van Hoekenga Mechanisatie uit Slootdorp bood tijdens de Beursvloer Hollands Kroon een industriestofzuiger aan. Een apparaat dat zeer goed gebruikt kan worden door de Vereniging Wieringer Molens. Zij zuigen met een stofzuiger de molenstenen van Molen De Hoop in Den Oever schoon, en de oude stofzuiger had zijn beste tijd wel gehad. Daarom reageerden zij op dit aanbod. En met succes. Op bijgaande foto is de overhandiging van de DIBO industriestofzuiger aan Rien Eykelenboom van de vereniging te zien.

Hoekenga Mechanisatie is naast dealer van de agrarische machines van onder andere Grimme, Claas, Amazone, Joskin, Holaras, Oldenhuis, Monosem en Storti ook dealer van DIBO Reinigingstechniek. Kijk voor meer informatie op hoekengamechanisatie.nl.

Rien Eykelenboom toonde zich zeer content met deze hulp van René Hoekenga. Een mooi voorbeeld van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Rien met de oude stofzuiger.

René Hoekenga van Hoekenga Mechanisatie uit Slootdorp en Rien Eykelenboom van de Vereniging Wieringer Molens bij de overhandiging van de nieuwe DIBO Industriestofzuiger.

Scroll naar boven