Iedereen kan meedoen

28 april 2022

Na twee jaar van beperkingen is Nederland eindelijk weer open. Het sociale leven dat zolang grotendeels stilgelegen heeft, komt weer op gang. Na de pandemie is het echter niet vanzelfsprekend dat iedereen weer even makkelijk het sociale leven op kan pakken.

Fonds

Microsoft en de Hollandse Kroonse Uitdaging willen graag dat het voor iedereen mogelijk is om weer actief deel te nemen aan het sociale en maatschappelijke leven. Voor dit doel stelt Microsoft een fonds van €13.500 beschikbaar, het ‘Iedereen kan meedoen’- fonds. De Hollands Kroonse Uitdaging zal voor de praktische uitvoering van de behandeling van de aanvragen en eventuele toekenning van gelden uit het fonds zorg dragen.

Mei is Iedereen kan meedoen-maand

In mei houdt de Hollands Kroonse Uitdaging de Iedereen kan meedoen-maand. Verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties uit Hollands Kroon die aanspraak willen maken op een bijdrage uit het Iedereen kan meedoen-fonds kunnen tot en met vrijdag 20 mei een aanvraag indienen op hollandskroonseuitdaging.nl/wat-we-doen/#activiteit-meedoen. Daar vind je ook de criteria waar een aanvraag aan moet voldoen. In de laatste week van mei zullen de aanvragen door matchgroepleden van de Hollands Kroonse Uitdaging worden beoordeeld, waarna de initiatieven die ondersteund worden begin juni het goede nieuws zullen vernemen.

Deel het bericht:
"Iedereen kan meedoen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven