Iedereen kan meedoen bij Present Hollands Kroon

9 augustus 2022

Ook Stichting Present Hollands Kroon heeft met succes een beroep gedaan op het Iedereen kan meedoen-fonds van de Hollands Kroonse Uitdaging. Afgelopen mei mocht de stichting dit verdelen. Het geld hiervoor komt van het Microsoft Datacenter in Middenmeer. Twaalf organisaties met mooie plannen waar iedereen aan mee kan doen konden hier van profiteren. Stichting Present Hollands Kroon is er daar één van en dankzij deze bijdrage kunnen zij gezinnen met kinderen die zich door financiële omstandigheden geen vakantie of uitjes kunnen veroorloven een leuk uitstapje aanbieden.

Er is voor meerdere uitstapjes gekozen. Over het uitstapje naar Hoenderdaell verscheen het volgende bericht in de (sociale) media.

Stichting Present Hollands Kroon

Afgelopen week hebben wij een aantal gezinnen uit Hollands Kroon blij kunnen maken met een Present(uit)je naar Hoenderdael in Anna Paulowna.

Gezinnen met kinderen die zich door financiële omstandigheden geen vakantie of uitjes kunnen veroorloven, kunnen worden voorgedragen door andere inwoners. Wij kunnen hen een leuk uitstapje in de zomervakantie aanbieden met financiële ondersteuning vanuit het Iedereen kan meedoen-fonds, een samenwerking van Microsoft Datacenter Community en de Hollands Kroonse Uitdaging.

Ken jij ook een gezin dat hiervoor in aanmerking komt?
Stuur dan een email met een korte motivatie naar info@presenthollandskroon.nl.

Vermeld hierin jouw telefoonnummer en ook de woonplaats van het gezin dat je voordraagt. Uit iedere kern in Hollands Kroon wordt er namelijk een gezin geselecteerd.

Als het door jou opgegeven gezin wordt geselecteerd, nemen wij contact met je op. Het uitstapje zal in tijdens de zomervakantie of herfstvakantie plaatsvinden.

Wij zien alle mooie en warme reacties tegemoet!

#presentvoorelkaar
#omziennaarelkaar
#samenvoorelkaar
#hollandskroonseuitdaging
#Microsoft 

Deel het bericht:
"Iedereen kan meedoen bij Present Hollands Kroon"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven