ICT vanaf Morgen, Vriend van de Hollands Kroonse Uitdaging

3 mei 2022

De Hollands Kroonse Uitdaging is blij met de steun van founders, vrienden en leden van de Club van 100. Eén van onze vrienden is ICT vanaf Morgen. Deze social enterprise uit Alkmaar helpt via ons veel organisaties uit het maatschappelijke werkveld op het gebied van ICT. Op onze beurt helpen wij hen weer met de inzameling van afgeschreven, maar nog herbruikbare, apparatuur.

Bij ICT vanaf Morgen krijgen jongeren die om wat voor reden dan ook zijn vastgelopen in het onderwijs of werk de kans weer op de rit te komen. Dankzij een veilige werkomgeving en werkmodel ontwikkelen zij zich in de ICT-wereld en stromen uit naar een baan of onderwijs. Lees hier hoe: ictvanafmorgen.nl.

Om onze vriendschappelijke band luister bij te zetten ontvingen Kim Bakkum en Laurens Overtoom van ICT vanaf Morgen op de Beursvloer Hollands Kroon het partnerbordje van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Heb je als vertegenwoordiger van een organisatie, bedrijf of instelling, of als particulier, interesse om de Hollands Kroonse Uitdaging te ondersteunen dan hebben we daar verschillende mogelijkheden voor. Daarnaast staan we open voor andere ideeën om gestructureerd ondersteuning te bieden, helemaal passend bij jouw missie, doelen en organisatie. Kijk voor meer informatie op hollandskroonseuitdaging.nl/sponsormogelijkheden.

Voorzitter Hollands Kroonse Uitdaging Karin van Harteveld, Laurens Overtoom en Kim Bakkum van ICT vanaf Morgen en Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Deel het bericht:
"ICT vanaf Morgen, Vriend van de Hollands Kroonse Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven