ICT vanaf Morgen helpt Het Blauwe Laken met laptop

Martinus de Haan van Biljartvereniging Het Blauwe Laken uit Den Oever stelde een hulpvraag aan Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging. Deze vraag was of het mogelijk zou zijn een laptop te verzorgen waarmee de standen bijgehouden konden worden. Hij stelde deze vraag omdat Martinus wel eens vaker hulp op dit gebied voorbij zag komen in de uitingen van de Uitdaging.

Hulp aangeboden door ICT vanaf Morgen, partner van de Hollands Kroonse Uitdaging. Deze social enterprise geeft namelijk een gedeelte van de laptops die zij refurbishen weer terug aan goede doelen. Niet oneindig natuurlijk, want het bedrijf wil ook gewoon omzet maken. Aanvragen voor laptops gaan vanaf nu dan ook weer even in de ijskast. Een laptop kopen bij ICT vanaf Morgen kan natuurlijk wel. En dat doen ze dan weer tegen heel schappelijke prijzen. Kijk maar eens op ictvanafmorgenwebdevelopment.nl/winkel/.

Als je op deze pagina kijkt zie je dat er momenteel veel uitverkocht is. Daarom hierbij nogmaals de oproep om bruikbare laptops aan ICT vanaf Morgen te schenken. Dat kan rechtstreeks, maar ook via de Hollands Kroonse Uitdaging. Neem daarvoor contact op via de mail: info@hollandskroonseuitdaging.nl.

De hulpvraag van Het Blauwe Laken kon Kim Bakkum van ICT vanaf Morgen positief beantwoorden. Op bijgaande foto zie je haar de laptop uitreiken aan Martinus.

Laptops voor ICT vanaf Morgen. Inleveren kan bij Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Scroll naar boven