Humanitas verzilvert de matches voor de Kindervakantieweek

23 augustus 2021

Tijdens de door de Hollands Kroonse Uitdaging georganiseerde Beursvloer Hollands Kroon deed Humanitas Kop van Noord-Holland goede zaken. Zij maakten onder andere matches met Rotary Wieringerland, Microsoft en Team Sportservice. Deze organisaties ondersteunden de Kindervakantieweek. Dit is een vakantieweek voor kinderen waarvoor een vakantie er anders niet inzit. Soms door gezondheid, soms door geldgebrek. Humanitas maakt het dan toch mogelijk dat kinderen een fijne en actieve vakantie beleven.

Bijgaande berichten en foto’s, van de diverse sociale media, verhalen over deze geslaagde matches.

 

Rotary Wieringerland bedankt!

Tijdens de Kindervakantieweek heeft het keukenteam heerlijke maaltijden kunnen bereiden voor de kinderen en vrijwilligers. Dit mede dankzij een mooie donatie van de Rotary Wieringerland.

Deze match is tot stand gekomen tijdens de Beursvloer Hollands Kroon van de Hollands Kroonse Uitdaging.

 

Microsoft bedankt!

Tijdens de Kindervakantieweek is er een activiteit georganiseerd die in het teken stond van duurzaamheid. Kinderen hebben op het strand plastic en andere rommel verzameld en hierbij bijgedragen om de ‘plastic soep’ te verminderen.

Deze activiteit is gefinancierd door Microsoft. Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon, georganiseerd door de Hollands Kroonse Uitdaging is deze match met Microsoft tot stand gekomen.

 

Team Sportservice Schagen en Hollands Kroon bedankt!

Humanitas Kop van Noord-Holland vroeg Team Sportservice om mee te werken aan een gezellige sport-, beweeg- en speldag tijdens de Kindervakantieweek. Dat deden zij graag. In Camperduin werd het een gezellige en sportieve boel.

Ook deze match kwam tot stand op de Beursvloer Hollands Kroon, georganiseerd door de Hollands Kroonse Uitdaging.

Foto’s van Facebookpagina Team Sportservice.

Deel het bericht:
"Humanitas verzilvert de matches voor de Kindervakantieweek"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven