Hulp voor Stichting Aangepaste Sportbeoefening Wieringermeer

20 juli 2022

Van Ellen Termeer, penningmeester van de Stichting Aangepaste Sportbeoefening Wieringermeer, ontvingen wij het volgende bericht.

Ik kan melden dat drie vrijwilligers mede dankzij de Hollands Kroonse Uitdaging, hun certificaat als lifeguard hebben behaald, waar we uiteraard heel trots op en blij mee zijn! Bijgaand een foto van deze kanjers.

Tevens hebben weer 3 vrijwilligers hun EHBO diploma kunnen verlengen, de contributie voor dit jaar kon ook betaald worden uit gelden van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Aan het einde van dit jaar kunnen we dankzij u, onze vrijwilligers eindelijk weer hartelijk danken voor hun inzet voor de SAS deelnemers middels een attentie.

Het is heel fijn om dankzij de Hollands Kroonse Uitdaging het nieuwe SAS seizoen financieel gezien wat zorgelozer in te gaan.

De Stichting Aangepaste Sportbeoefening Wieringermeer ontving een bijdrage uit het Iedereen kan meedoen-fonds van Microsoft en de Hollands Kroonse Uitdaging.

Deel het bericht:
"Hulp voor Stichting Aangepaste Sportbeoefening Wieringermeer"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Speeltuin Elzenhof Middenmeer open!

In Middenmeer hebben de buurvrouwen Grietje de Haan-Nicolai en Sharon van Bodegom-Mes in de Elzenhof een buurtspeeltuin gerealiseerd. Met veel

Vrijwilligersdag Hippo – met updates

Bericht van Noordkopvoorelkaar op Facebook: Noordkopvoorelkaar is met Hollands Kroonse Uitdaging en 2 anderen. Kom langs en ontdek nieuwe mogelijkheden! Op zaterdag 25 mei

Scroll naar boven