Hollands Kroonse Uitdaging ontvangt fonds van Microsoft voor hulp in Covid-19-crisis

MIDDENMEER – De Hollands Kroonse Uitdaging ontving onlangs een donatie van $30.000 van het Microsoft C19 Response Fund. Dit ter ondersteuning van projecten die direct samenhangen met de Corona-crisis. Dit geld wordt besteed aan projecten in de Gemeente Hollands Kroon.

Microsoft stelt regelmatig fondsen beschikbaar die bedoeld zijn om te voorzien in de veranderende behoeften van gemeenschappen waar Microsoft-datacenters gevestigd zijn. Deze fondsen worden beheerd door het Datacenter Community Development-team. Dit specifieke fonds is gecreëerd om de door de Covid-19-pandemie veroorzaakte problemen op het gebied van gezondheid, onderwijs en het dagelijks leven het hoofd te bieden. De Hollands Kroonse Uitdaging is door dit team gevraagd de uitvoering van de hulp voor haar rekening te nemen.

“Microsoft is vereerd om samen te werken met de Hollands Kroonse Uitdaging in het C19 Response Fund”, aldus Bob Reitinger, Community Lead Microsoft. “In deze tijd van grote nood in gemeenschappen over de hele wereld, is het belangrijk dat alle organisaties en leden van de locale gemeenschap naar voren treden om te voldoen aan de behoeften van individuen, gezinnen en bedrijven als reactie op deze pandemie.”

Organisaties die aanspraak willen maken op hulp uit het Microsoft C19 Response Fund kunnen tot 15 mei een uitgewerkt plan indienen bij Edwin Wittink, manager Hollands Kroonse Uitdaging. Dit kan per mail via info@hollandskroonseuitdaging.nl. De aanvragers krijgen uiterlijk 22 mei bericht of de aanvraag wordt gehonoreerd.

Scroll naar boven