Hollands Kroonse Uitdaging mag ook Barsingerhorn blij maken

17 juni 2020

Bij paardensportvereniging Bucephalus in Barsingerhorn gebeurt veel. Naast het beoefenen van de paardensport herbergen zij ook de computerclub, ouderengym en jongerenorganisatie KABOEM. Tevens is op de locatie Stichting Dupla te vinden, een organisatie die paardrijden en ontspanning aan gehandicapten biedt. De planning was dat voor de zomervakantie ook de biljartvereniging weer terug kon keren in Barsingerhorn door bij hen in te trekken. Helaas hebben ook zij half maart de accommodatie moeten sluiten vanwege de corona-maatregelen.

Sinds eind april hebben zij voor een deel van de leden een deel van de accommodatie weer kunnen openen. Er kan individueel getraind worden in één van de rijhallen. Op het moment van schrijven is het plan van aanpak ingediend bij de gemeente om bij goedkeuring van dit plan de overige verenigingsactiviteiten weer beetje bij beetje op te starten. Dit natuurlijk binnen de geldende richtlijnen.

Hiervoor deed de vereniging een aanvraag voor een bijdrage uit het Microsoft C-19 Response Fund. Om hiermee de te maken kosten en misgelopen inkomsten enigszins te dekken. De aanvraag werd toegekend. Op bijgaande foto ziet u de symbolische uitreiking van de cheque. Links staat Anneke Bartelsman, penningmeester van PSV Bucephalus en rechts Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Foto: Justin de Weert

Deel het bericht:
"Hollands Kroonse Uitdaging mag ook Barsingerhorn blij maken"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Kapellehof met de bus naar Bloeiers

Bericht van Facebook: Kapellehof Busuitje naar bloeiers, bewoners hebben mooie bloemetjes uitgezocht. Bedankt Bloeiers voor de plantjes. Dankzij de Hollands

Scroll naar boven