Hollands Kroonse Uitdaging in het Nieuwsblad Hollands Kroon

17 december 2021

Ook deze week staan er weer artikelen over de werkzaamheden van de Hollands Kroonse Uitdaging in het Nieuwsblad Hollands Kroon. Daarnaast heeft de Uitdaging een verbindende rol mogen spelen bij de totstandkoming van een interview.

Voor het artikel op de voorpagina is op verzoek van Frans van Zwam van het inloophuis voor veteranen in Schagen contact gelegd met journaliste Joke Bos van het Nieuwsblad Hollands Kroon. Dit inloophuis richt zich op veteranen uit de gehele Noordkop. Frans is één van de drijvende krachten achter dit huis. In het artikel het verhaal van Bertus de Jager, een 95-jarige veteraan uit Kolhorn, voor wie dit inloophuis een warm onderkomen is.

Ook is er aandacht voor de inzameling van overtollige laptops door de Hollands Kroonse Uitdaging voor ICT vanaf Morgen.

Tot slot een artikel over de 494 leerlingen van basisscholen uit Hollands Kroon die in het laatste kwartaal van 2021 met de bus naar het theater konden. Dit dankzij een incidentele subsidie via de Hollands Kroonse Uitdaging. Nog beter nieuws is dat dit vervoer vanaf 2022, mede door de bemiddeling van de Uitdaging, structureel aangeboden wordt door de Gemeente Hollands Kroon.

Het Nieuwsblad Hollands Kroon van deze week is te lezen via onderstaande link.

https://www.rodi.nl/reader/28617

Deel het bericht:
"Hollands Kroonse Uitdaging in het Nieuwsblad Hollands Kroon"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven