Hollands Kroonse Uitdaging in DWOZ op Regio Noordkop

7 januari 2023

Nieuw bij Regio Noordkop: De Week op Zondag. Met in de eerste uitzending op zondag 8 januari onder andere aandacht voor de Hollands Kroonse Uitdaging.

Regio Noordkop – Het tot voor enkele jaren populaire LOS-radioprogramma “De Week op Zaterdag” keert terug op de radio, maar dan bij Regio Noordkop en op zondag. Het programma, dat 8 januari 2023 start, heet voortaan dan ook “De Week op Zondag”. Drie uur lang wordt met gasten teruggeblikt op het nieuws van de voorbije week.

Vast onderdeel van DWOZ is het politieke uur, elke zondag tussen 10.00 en 11.00 uur en telkens met twee raadsleden, 1 uit Den Helder en 1 uit Hollands Kroon. Tijdens de eerste aflevering van DWOZ zijn Vincent van den Born (PVV Den Helder) en Paul Medema (PvdA Hollands Kroon) te gast. Het laatste half uur (11.30 – 12.00) is telkens voor de sport en zondag is een speelster van de Den Helder Suns te gast om terug te blikken op de wedstrijd van zaterdagavond en een beetje vooruit te kijken naar de rest van het seizoen.

Verder is er zondag aandacht voor de KNRM (te gast is Jouke Spoelstra), de fusie tussen Vrijwaard en Omring (met als gast Frido Kraanen), het jaar van de Hollands Kroonse Uitdaging (met Edwin Wittink) en een kort gesprek met Judith Braam over het Top 2000 Concert dat zondagmiddag plaatsvindt in Het Wapen van Holland in Anna Paulowna.

DWOZ wordt gepresenteerd in duo-vorm en de duo’s worden gevormd door Ronald Boutkan, Stijn Vos, JP Meijer en Dick Helmerhorst. Het is elke zondag tussen 09.00 en 12.00 uur te beluisteren op Regio Noordkop.

De uitzendingen van Regio Noordkop zijn via vrijwel alle aanbieders van radio- en tv te ontvangen. Overige frequenties radio: FM Etherfrequentie: 105.6Mhz, Digitaal Ziggo: Kanaal 916 en 911, KPN Digitaal: 1163.

Deel het bericht:
"Hollands Kroonse Uitdaging in DWOZ op Regio Noordkop"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Speeltuin Elzenhof Middenmeer open!

In Middenmeer hebben de buurvrouwen Grietje de Haan-Nicolai en Sharon van Bodegom-Mes in de Elzenhof een buurtspeeltuin gerealiseerd. Met veel

Vrijwilligersdag Hippo – met updates

Bericht van Noordkopvoorelkaar op Facebook: Noordkopvoorelkaar is met Hollands Kroonse Uitdaging en 2 anderen. Kom langs en ontdek nieuwe mogelijkheden! Op zaterdag 25 mei

Scroll naar boven