Henk Pieterse anti pest clinic

22 november 2019

Anti pest basketbal clinics weer een groot succes

Op 30 oktober 2019 is Henk Pieterse in de sporthal in Hippolytushoef op bezoek geweest. Het is inmiddels de 5e keer dat Henk daar zijn antipest basketbal clinics kwam geven. Dat was tot nu toe aan de groepen 7 & 8, maar dit jaar aan de groepen 6, 7 & 8 van de Wieringer basisscholen. Er hebben zo’n 220 kinderen meegedaan aan de clinics en zij hebben allemaal een hele toffe en leerzame les gehad van “Ome Henk”.
Henk Pieterse is 2 meter 11 en is als tiener erg gepest. Basketbal is zijn redding geweest en nu heeft hij er een levensmissie van gemaakt om zoveel mogelijk kinderen te helpen door deze antipest clinics te geven.

De Wieringer basisscholen en Break Out ‘88 hebben deze dag samen georganiseerd met ondersteuning van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Henk Pieterse anti pest clinics

Deel het bericht:
"Henk Pieterse anti pest clinic"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Speeltuin Elzenhof Middenmeer open!

In Middenmeer hebben de buurvrouwen Grietje de Haan-Nicolai en Sharon van Bodegom-Mes in de Elzenhof een buurtspeeltuin gerealiseerd. Met veel

Vrijwilligersdag Hippo – met updates

Bericht van Noordkopvoorelkaar op Facebook: Noordkopvoorelkaar is met Hollands Kroonse Uitdaging en 2 anderen. Kom langs en ontdek nieuwe mogelijkheden! Op zaterdag 25 mei

Scroll naar boven