Heb je een vraag aan de Hollands Kroonse Uitdaging of Kernbeheer van de Gemeente Hollands Kroon? Stel deze dan op Vrijdag Vraagdag!

10 november 2022

Vrijdag Vraagdag, vrijdag 18 november, 17-20 uur, Bij Veld’t, Sportpark VZV, ‘t Veld

Om onze bekendheid te vergroten en zo nog meer van waarde te kunnen zijn voor het maatschappelijke leven in Hollands Kroon, organiseren we op vrijdag 18 november onze eerste Vrijdag Vraagdag. Locatie is Bij Veld’t op het sportcomplex in ’t Veld. Aanvang 17:00 uur en het duurt tot 20:00 uur. Op deze dag kan iedereen die meer wil weten over het werk van de Hollands Kroonse Uitdaging binnen lopen. Stel je vragen aan bestuursleden, matchgroepleden en de manager. Wellicht kunnen we iets voor jouw vereniging, stichting, of maatschappelijke organisatie betekenen.

Ook Team Kernbeheer van de Gemeente Hollands Kroon is aanwezig op Vrijdag Vraagdag. Hollands Kroon is een grote gemeente met veel openbare ruimte. Openbare ruimte die je als inwoner zelf mag inrichten. Dus, heb je een initiatief voor de openbare ruimte, of wil je met de buurt de speeltuin opknappen, of jeuken jouw handen om dat stukje groen voor je deur nieuw leven in te blazen, Team Kernbeheer kan helpen. Met advies, gereedschap, vergunningen, enzovoort. Op Vrijdag Vraagdag beantwoorden de kernbeheerders al jouw vragen.

Lees hier meer.

Deel het bericht:
"Heb je een vraag aan de Hollands Kroonse Uitdaging of Kernbeheer van de Gemeente Hollands Kroon? Stel deze dan op Vrijdag Vraagdag!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven