Handen ineen voor de volgende match van de Beursvloer Hollands Kroon

Persbericht van Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer (SSWW):

Alkmaar – Afgelopen week heeft SSWW bij het bedrijf ICT vanaf Morgen een laptop en beamer in ontvangst mogen nemen. Deze match is ontstaan op de Beursvloer in de Cultuurschuur te Wieringerwerf bij de Hollands Kroonse Uitdaging.

Het bedrijf ICT vanaf Morgen probeert zoveel mogelijk (jonge) mensen met afstand tot de arbeidsmarkt zinvol werk te bieden in het ICT-werkveld. Kernwoorden hierbij zijn arbeidsparticipatie, re-integratie, opleiden en ontwikkelen.
Marcel van Basten: “Momenteel werken we met 25 personen. Jonge mensen komen hier binnen onder begeleiding van ouders of hulpverleners en wij zien hen na verloop van tijd opbloeien en zelfvertrouwen krijgen. Het gebeurt dat deze talentvolle mensen weer zelfstandig terugkeren in het arbeidsproces.”

Het bedrijf krijgt vanuit het bedrijfsleven afgeschreven ICT-apparatuur en de bedoeling is om, waar mogelijk, deze te reviseren en geschikt te maken voor hergebruik. Wanneer de apparatuur niet meer geschikt is voor hergebruik wordt deze gedemonteerd en afgevoerd via een gecontroleerde en verantwoorde afvalstroom.
De doelstelling om maatschappelijk,sociaal en duurzaam te ondernemen wordt bij ICT vanaf Morgen zeker gehaald.

Een mooie match. SSWW kan zich, dankzij de schenking van deze laptop en beamer, nog duidelijker presenteren. Wij willen ons verhaal aan iedereen kunnen vertellen.

Meer informatie over ICT vanaf Morgen is te vinden op www.ictvanafmorgen.nl

Scroll naar boven