Groep 8 van Basisschool De Sluis schittert op het witte doek

5 juli 2020

Door de corona-maatregelen kon de eindmusical van groep 8 van Basisschool De Sluis uit Anna Paulowna dit jaar niet doorgaan zoals gepland. In plaats een ‘gewone’ musical waarbij iedere belangstellende aanwezig kan zijn, leek het dit jaar bij een film van de musical te blijven. Een film die de ouders, grootouders en overige belangstellenden dan thuis konden bekijken. Tenzij er uitgeweken kon worden naar een grote ruimte. Een zaal waar het publiek ruim uit elkaar kan zitten. Met een heel groot scherm. Zoals een bioscoop.

Het afhuren van een bioscoop was niet in de begroting van de school opgenomen. Daarom nam Simone Bosman van De Sluis contact op met de Hollands Kroonse Uitdaging. Met een goed onderbouwd verhaal vroeg zij een incidentele subsidie aan. Deze aanvraag werd gehonoreerd. Zodat bioscoop Kinepolis in Den Helder afgehuurd kon worden en er door de leerlingen toch op een mooie manier afscheid genomen kon worden van de basisschool.

Het werd een heel bijzonder afscheid. De hoofdrolspelers werden bij aankomst via de rode loper en met applaus onthaald. Waarna zij samen met hun grootste fans de musical op het grote scherm bekeken. Gevolgd door het officiële afscheid met persoonlijke gedichten. Een spectaculair einde van dit bijzondere jaar waar de schoolleiding met trots op terug kijkt.

De Hollands Kroonse Uitdaging helpt bij projecten die de leefbaarheid in Hollands Kroon ten goed komen. Liefst met gesloten knip, maar soms ook met een incidentele subsidie. Op de website www.hollandskroonseuitdaging.nl staat hoe ze dat doen en de voorwaarden waar een aanvraag aan moet voldoen.

 

 

Deel het bericht:
"Groep 8 van Basisschool De Sluis schittert op het witte doek"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven