Groene match Rabobank en Tonegido

2 september 2021

Rabobank Kop van Noord-Holland is één van de founders van de Hollands Kroonse Uitdaging. Door deze founders kan de Uitdaging zich inzetten voor een mooier en beter Hollands Kroon. Zij steunen financieel, waardoor de Uitdaging het maatschappelijk leven in de gemeente kan helpen. De Rabobank geeft hiermee uiting aan hun maatschappelijke betrokkenheid in de regio.

Daarnaast helpt de Rabobank de Uitdaging met kennis, kunde en spullen. Zo wordt de Uitdaging vaak ingezet als de Rabobank spullen over heeft. De Uitdaging zoekt dan een goede bestemming voor deze spullen. Eerst bij verenigingen, stichtingen en maatschappelijke instellingen. En als dat niet lukt bij bedrijven of particulieren. Verantwoord hergebruik is het streven.

Onlangs kreeg de Hollands Kroonse Uitdaging weer een mooi aanbod van meubilair van de Rabobank. Daar zaten prachtige groene stoelen tussen. Reden voor manager Edwin Wittink om contact te zoeken met Handbalvereniging Tonegido. Zij spelen namelijk in het groen. Arjan Slaghekke, van deze vereniging reageerde enthousiast. Resultaat is een mooie upgrade van de bestuurskamer in de sporthal aan de Belterlaan in Hippolytushoef.

Op bijgaande foto’s zie je Arjan tijdens het ophalen van de stoelen en de stoelen op hun nieuwe bestemming. De kar werd beschikbaar gesteld door Kinderopvang Hollands Kroon, ook weer een match.

 

Deel het bericht:
"Groene match Rabobank en Tonegido"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Kapellehof met de bus naar Bloeiers

Bericht van Facebook: Kapellehof Busuitje naar bloeiers, bewoners hebben mooie bloemetjes uitgezocht. Bedankt Bloeiers voor de plantjes. Dankzij de Hollands

Scroll naar boven