Goed bekeken Beursvloer, veel reacties

De livestream van de Beursvloer Hollands Kroon, gemaakt door mediapartner Regio Noordkop, en georganiseerd door de Hollands Kroonse Uitdaging, is goed bekeken. Met 249 kijkers tijdens de livestream en nog eens 150 terugkijkers stond de teller op donderdagmorgen al op 400 kijkers.

Wil je ook terugkijken? Gebruik dan deze link: https://www.youtube.com/watch?v=_6kpmZUM2Vw

In de avond, nacht en morgen na de livestream zijn de vele reacties geïnventariseerd en zijn de matches gemaakt. Er is daarbij aan iedere match een waarde in geld toegekend. Dit wordt gecontroleerd door de rekenkamer onder leiding van Alexander de Groote van Adviesgroep Wieringen. Bij akkoord zal de opbrengst van de Beursvloer Hollands Kroon worden bekrachtigd door een handtekening van Notaris Jacqueline Wegink, van Butijn en Wegink, Notarissen en Adviseurs uit Wieringerwerf.

Op vrijdag 5 februari, om 19:00 uur, wordt het resultaat van de Beursvloer Hollands Kroon bekend gemaakt. Dit is te volgen op Regio Noordkop TV op Ziggo kanaal 42, KPN kanaal 1463, via regionoordkop.nl/live-tv/ en op hollandskroonseuitdaging.nl

Op zaterdag is het Beursvloer Team van de Hollands Kroonse Uitdaging vanaf 12:00 uur live te beluisteren in Noordkop Nieuws op RTV Noordkop, kijk voor frequenties op regionoordkop.nl/info/rtv-noordkop/.

 

Scroll naar boven