Geluidsset van Octavia naar Op de Elft

30 januari 2023

Door de opheffing van Koorvereniging Octavia uit Anna Paulowna werd via de Hollands Kroonse Uitdaging een geluidsset aangeboden. Met als tegenprestatie graag een optreden voor ouderen. Petra Rotgans, bekend van onder andere Rock en Retro en The Rootz, wist dat ze op Kindcentrum Op de Elft in Hippolytushoef wel wat geluid konden gebruiken. “En de tegenprestatie weet ik samen met de kinderen ook wel in te vullen.” Ze reageerde daarom, op persoonlijke titel, op de aanbieding van Octavia.

Uit de vele reacties op dit aanbod werd deze gekozen. Vooral omdat de set nu binnen het onderwijs gebruikt gaat worden. Tineke Hoekstra, de secretaris van Octavia: “Het bestuur van het koor is heel blij dat de geluidsset een goeie bestemming heeft, kinderen hebben de toekomst in de muziek.”

De leerkrachten werden op deze wijze verrast met de gift. Op bijgaande foto de overhandiging door Tineke aan Kelly Collée, leerkracht op Op de Elft. Rond de Paasdagen volgt er een optreden van Petra en de kinderen in het Ulkediep of Hof van Wieringen, locaties van Woonzorggroep Samen in Hippolytushoef.

Deze match kwam tot stand via het Vraag en Aanbod-platform van de Hollands Kroonse Uitdaging. Dit platform is hier te vinden.

Links Kelly Collée, rechts Tineke Hoekstra.

Deel het bericht:
"Geluidsset van Octavia naar Op de Elft"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven