HIPPOLYTUSHOEF – Wie deze week vanuit het noorden over de N99 reed, kon niet om voetbalvereniging Succes uit Hippolytushoef heen. Eerst staat Succes met grote letters op het scherm van Display Media Hollands Kroon en wanneer je 5 minuten verder rijdt, zie je van ver de lampen boven de voetbalvelden branden. Wat gebeurt er allemaal bij Succes nu de competitie stil ligt?


Hollands Kroonse Uitdaging
Onlangs organiseerde de Hollands Kroonse Uitdaging een beursvloer om verenigingen en maatschappelijke organisaties aan het lokale bedrijfsleven te koppelen. “Daar waren wij als Succes natuurlijk bij”, zegt Dennis Klein (secretaris). “Op deze beursvloer hebben wij 2 mooie matches kunnen maken. Één van de matches was met Display Media Hollands Kroon (www.dmhk.nl) vandaar dat Succes nu groot op het scherm langs de N99 staat. Zeker in deze coronatijd willen we graag goed zichtbaar blijven.”

Succes in coronatijd
“Die zichtbaarheid is echt heel belangrijk”, vervolgt Patrick Mulder (voorzitter). “In deze tijd waarin we afstand van elkaar moeten houden, willen we graag in beeld blijven bij onze leden, sponsoren en vrijwilligers. We hebben dan wel wekelijks een programma voor de gehele jeugd, maar er gebeurt nog veel meer en dat is voor velen niet zichtbaar.”

“Zo zijn we druk bezig met het opzetten van extra acties voor onze sponsoren die ons zo trouw blijven steunen. We zijn onze website zo aan het inrichten dat alle sponsoren een tijdlang gratis op de hoofdpagina komen. Daarbij gaan we op social media vanaf 10 maart alle sponsoren in de spotlight zetten. We hebben een enorm bereik via onze digitale kanalen en kunnen zo iets extra’s doen.”

“Ik zou nog wel een oproep willen doen aan de sponsoren die hun logo nog niet hebben gestuurd om dat alsnog te doen. Alleen op die manier kunnen we iedereen mee laten doen. Ook voor onze trouwe senioren en vrijwilligers hebben we iets extra’s, maar dat blijft nog even een verrassing.”

Pannaveld en nieuw ballenhok
“Het is nu belangrijker dan ooit om goed te blijven communiceren”, vult Remco Hagedoorn (vice-voorzitter) aan. “Wanneer iedereen op het complex komt, dan spreek je elkaar en kan je elkaar op de hoogte houden. Dat moet nu op een andere manier gebeuren”

“Wij willen bijvoorbeeld graag snel een pannaveld aanleggen. Om dit te realiseren, moet het ballenhok worden verplaatst. Als we dan toch een nieuw ballenhok maken, willen we dit gelijk combineren met een opslagruimte. Op die manier zijn we af van de tijdelijke opslag naast het tennisveld. De contacten met de gemeente lopen al en we hopen dat we een vergunning krijgen, want met het pannaveld kunnen we de jeugd ook buiten de trainingen en wedstrijden om toch wat extra’s bieden.”

“Het lijkt dus misschien of er niet veel gebeurt, maar achter de schermen wordt hard gewerkt. En vergeet niet dat het gras blijft groeien en het onderhoud gewoon doorgaat.”

Stuurgroep KNVB en JOGG
“Achter de schermen gebeurt zeker veel”, zegt Raymond Leever (voorzitter jeugdcommissie). “Zo hebben wij ons aangesloten bij de stuurgroep van de KNVB voor voetbalontwikkeling. We hebben al verschillende bijeenkomsten gehad. Dit is een heel uitgebreid traject, maar zal ons als vereniging echt verder helpen. Leuk was ook de training die we van de KNVB hebben gehad over de Rinus app waar elke trainer leuke en goede trainingen kan samenstellen.”

“Daarnaast hebben we ons aangesloten bij JOGG van de gemeente Hollands Kroon. JOGG staat voor Jongeren Op Gezond Gewicht en heeft als doel om gezond zijn voor kinderen gewoon te maken. Als voetbalvereniging willen wij uiteraard graag een bijdrage leveren aan de gezondheid van de jeugd. Binnenkort hebben we de eerste stakeholders bijeenkomst.”

Dameselftal
“Ik zou graag van deze gelegenheid gebruik maken om nog een oproep te doen”, zegt Dennis Klein. “We hebben ondertussen al heel wat enthousiaste dames om een dameselftal te beginnen, maar willen er graag nog een paar bij. Dan kunnen we naast een meidenteam ook een damesteam oprichten. Dus als er dames zijn die graag in teamverband lekker willen sporten, neem dan zeker contact met ons op.”

Lid worden?
Wil je ook weer eens wat anders doen dan thuis zitten en ook nu lekker in de buitenlucht sporten? Meld je dan aan bij via de website www.vvsucces.com. Voor informatie mail info@vvsucces.com.

Van links naar rechts: Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging en Patrick Mulder, Aart Doesburg, Rick Doesburg, Stephan De Vries, Sieb en Dennis Klein en Raymond Leever van Voetbalvereniging Succes. Remco Hagedoorn ontbreekt op deze foto.