Gedichtenwedstrijd Incluzio Hollands Kroon

12 oktober 2020

Gedichtenwedstrijd Incluzio Hollands Kroon

Onder het motto ‘Iedereen telt mee, kom erbij!’ heeft Incluzio Hollands Kroon een prachtig initiatief bedacht:

Voorafgaand aan de Week tegen Eenzaamheid hield Incluzio Hollands Kroon in september een gedichtenactie. Medewerkers en (niet-)klanten worden via social media en mail uitgenodigd gedichten, spreuken, liedjes etc. in te sturen over eenzaamheid en omzien naar elkaar.

Een speciale jury koos de mooiste inzending. De inzender won hiermee een spellenset én zijn of haar inzending werd afgedrukt op een ansichtkaart die samen met een houten dominospel uitgedeeld werd aan alle klanten van Incluzio Hollands Kroon. De ansichtkaart kan vervolgens weer verstuurd worden naar iemand die zich eenzaam voelt.

Alle overige inzendingen worden gebruikt op social media en op de website. Zo haakt Incluzio Hollands Kroon niet alleen aan bij haar eigen doelen maar ook bij de doelen van haar gemeente én de strijd tegen eenzaamheid.

Deze campagne wordt mede gesponsord door de Holland Kroonse Uitdaging.

https://www.incluzio.nl/club-verder-team-eenzaamheid-lokaal2020

Deel het bericht:
"Gedichtenwedstrijd Incluzio Hollands Kroon"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Speeltuin Elzenhof Middenmeer open!

In Middenmeer hebben de buurvrouwen Grietje de Haan-Nicolai en Sharon van Bodegom-Mes in de Elzenhof een buurtspeeltuin gerealiseerd. Met veel

Vrijwilligersdag Hippo – met updates

Bericht van Noordkopvoorelkaar op Facebook: Noordkopvoorelkaar is met Hollands Kroonse Uitdaging en 2 anderen. Kom langs en ontdek nieuwe mogelijkheden! Op zaterdag 25 mei

Scroll naar boven