Fruitbomen van de Soroptimisten voor Het Groene Huijs (video)

4 december 2023

De vrouwen van de Soroptimisten schonken vier fruitbomen aan dagbesteding Het Groene Huijs. Die werden onlangs geplant bij de dagbesteding aan de Schelpenbolweg in Slootdorp. Dit was een match gemaakt op de Beursvloer Hollands Kroon van de Hollands Kroonse Uitdaging.

De Soroptimisten is een serviceclub. Leden zijn vrouwen die het goede willen doen. Dit gebeurt wereldwijd, ook hier in onze omgeving door de afdeling Wieringerland. Lokaal steunen zij goede doelen zoals Hospice Het Tweede Thuis, Muziekvereniging Hollands Kroon, de avondvierdaagse in Hippolytushoef en de Kale Takkenloop, die op 7 Januari 2024 weer wordt gehouden.

Er werd gekozen voor vier wat oudere fruitbomen zodat deze eerder geoogst kunnen worden. Onder belangstelling van de bewoners zijn deze geplant en als het weer enigszins meewerkt kan er volgend jaar al geplukt worden. Na afloop werd er door Marja Pappot aan de bewoners nog enige uitleg gegeven over het werk van de Soroptimistclub. Kijk voor meer informatie over Soroptimistclub Wieringerland op soroptimist.nl/wieringerland.

Cor Lont maakte de volgende reportage voor Regio Noordkop.

Deel het bericht:
"Fruitbomen van de Soroptimisten voor Het Groene Huijs (video)"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven