Founder Rabobank Kop van Noord-Holland

Ondanks ons ‘gesloten beurzen’ principe is gestructureerde funding noodzakelijk.

Alhoewel de activiteiten van onze stichting gebaseerd zijn op het principe ‘elkaar helpen met gesloten beurzen’, hebben we ook te maken met terugkerende maandelijkse en jaarlijkse kosten. Zaken zoals het in stand houden van een backoffice, communicatiemiddelen, projectbewaking & uitvoering, administratieve lasten, evenementenvoorzieningen en alle andere noodzakelijke kosten die gemaakt moeten worden om de continuïteit te kunnen waarborgen. Onze founders, vrienden en leden van de Club van 100 maken het mogelijk dat we maatschappelijke hulp kunnen blijven bieden.

Founder van het eerste uur

Een founder van het eerste uur is Rabobank Kop van Noord-Holland. Zij ondersteunen de Hollands Kroonse Uitdaging financieel en met raad en daad. Onze missie past bij de doelstellingen van de bank. De Beursvloer Hollands Kroon was een mooi moment om de samenwerking middels het uitreiken van een ‘partnerbordje’ extra luister bij te zetten. Op bijgaande foto van Pulse Visuals de uitreiking in beeld met links Ben Tops, penningmeester van de Hollands Kroonse Uitdaging, In het midden Harry Nieuwenhuizen, directievoorzitter van Rabobank Kop van Noord-Holland en rechts Edwin Wittink, manager van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Sponsormogelijkheden

Heb je als vertegenwoordiger van een organisatie, bedrijf of instelling, of als particulier, interesse om de Hollands Kroonse Uitdaging financieel te ondersteunen dan hebben we daar verschillende mogelijkheden voor. Daarnaast staan we open voor andere ideeën om gestructureerd ondersteuning te bieden, helemaal passend bij jouw missie, doelen en organisatie. Kijk voor de mogelijkheden op hollandskroonseuitdaging.nl/sponsormogelijkheden. Wij komen graag met je in contact.

Scroll naar boven