Fit en gezond! Hoe dan…?

21 september 2022

MIDDENMEER-  De Rotaryclub Wieringerland organiseert een leefstijlavond op woensdag 28 september in de Meerhoeve in Middenmeer. Hier kun je antwoorden krijgen op diverse vragen die je mogelijk hebt, over bijvoorbeeld het welzijn van jezelf en/of die van je omgeving. Tevens zijn er inspirerende lezingen te volgen van een bewegingswetenschapper en een huisarts.

Is gezondheid een voldongen feit of heb je zelf invloed? Is diabetes nu eenmaal een vonnis omdat het in je familie zit? En betekent het feit dat je ouders en broers allen een hartinfarct hebben gehad, dat dit voor jou ook onontkoombaar is? Of heb je daadwerkelijk invloed op de welvaartziektes die je ontwikkelt?

Deze vragen en het antwoord hierop, komen uitgebreid aan bod op de leefstijlavond, welke georganiseerd wordt door Rotaryclub Wieringerland. Deze serviceclub heeft als doel om positieve impact op het welzijn van de mensen in de omgeving te creëren. Deze avond is mede tot stand gekomen door middel van een incidentele subsidie verkregen via de Hollands Kroonse Uitdaging. 

De sprekers van deze avond zijn bewegingswetenschapper Jos de Koning en huisarts Wendeline Alderlieste. Deze pionier van de klapschaats en inspirator voor zowel zijn studenten als de topsporters waar hij mee werkt en de bevlogen huisarts bij wie de wetenschap dat gezonde voeding haar patiënten veel langer gezond en vitaal houdt, zullen een inspirerend verhaal brengen.

Bezoekers zullen informatie, inspirerende verhalen en lekkere gezonde hapjes en drankjes voorgeschoteld krijgen, waardoor duidelijk wordt hoe belangrijk, maar vooral ook hoe lekker een gezonde leefstijl kan zijn. Na afloop ontvangen alle bezoekers ook nog eens een goed gevulde goody-bag met lokaal geteelde groente en fruit, om thuis nog even na te genieten.

Zou je graag weten hoe je je lijf en geest gezond houdt? Of hoe je weer gezond kunt worden? Zou je graag minder medicijnen slikken en je weer vitaal willen voelen? Na deze avond weet je wat je te doen staat!

Kaarten kun je bestellen via www.rotarywieringerland.nl voor €10,-; inclusief koffie/thee bij binnenkomst, hapje en een kleine smoothie in de pauze en na afloop de goody-bag.

Woensdag 28 september 2022. Locatie De Meerhoeve, Cultuurweg Middenmeer. Aanvang 19.30 uur, zaal open vanaf 19.00 uur.

De leefstijlavond wordt ondersteund middels een incidentele subsidie via de Hollands Kroonse Uitdaging.

Deel het bericht:
"Fit en gezond! Hoe dan…?"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven