Even voorstellen

19 december 2022

Op woensdag 30 november 2022 heeft het bestuur van de Hollands Kroonse Uitdaging afscheid genomen van voorzitter Karin van Harteveld en penningmeester Ben Tops. Karin van Harteveld wordt als voorzitter opgevolgd door Ellen Huijbers, die tot aan dit moment secretaris was. Deze functie wordt overgenomen door Sonja Berbee. Gerrit Beetsma is de nieuwe penningmeester. Arjan Smit completeert het bestuur. Hoog tijd voor de nieuwe bestuursleden om zich even voor te stellen.

Sonja Berbee

Ik ben Sonja Berbee en ik woon met mijn man en drie kinderen bij het bloembollenbedrijf Gebr. Berbee B.V. in Breezand. Als directiesecretaresse ben ik werkzaam voor de Rabobank binnen de kring Noord-Holland Noord. Voor mijn werk heb ik het aandachtsgebied Kop van Noord-Holland en Waterland en Omstreken. Als vrijwilliger ben ik ook actief als secretaris van Stichting Meetpoint in Breezand en ben ik coördinator van de evenementen voor handbalvereniging ZAP.

Ik ken de Hollands Kroonse Uitdaging sinds 2017 door Karin van Harteveld. Samen met de bestuursleden hebben zij in vijf jaar tijd een prachtige stichting opgebouwd. Door het aftreden van Karin werd ik door haar benaderd of ik mij in wil zetten voor deze mooie stichting. Daar heb ik: “ja” tegen gezegd. Wat ik zo mooi vind aan de Hollands Kroonse Uitdaging is dat er binnen de gemeente Hollands Kroon verbindingen worden gelegd tussen bedrijven, verenigingen, stichtingen maar ook maatschappelijke organisaties. Het liefst met een gesloten beurs. Daarbij is een netwerk erg belangrijk want hoe meer mensen we kennen hoe sneller een verbinding of match gemaakt kan worden. Hoe mooi is dat?

Gerrit Beetsma

Graag wil ik mij even voorstellen, ik ben Gerrit Beetsma 56 jaar en woon in het mooie Middenmeer. Samen met mijn vrouw hebben we 3 volwassen zoons. In het dagelijkse leven ben ik Accountmanager Food & Agri bij de Rabobank in de kop van Noord-Holland. Na gevraagd te  zijn voor een bestuursfunctie bij de HKU hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ondanks dat ik mijn tijd goed weet te vullen vind ik het ook belangrijk om mijn steentje aan een leefbare gemeenschap bij te dragen en niet aan de kant te blijven staan. Door mijn bestuursfunctie hoop ik een positieve bijdrage voor het verenigingsleven in de gemeente Hollands Kroon te leveren en ook mijn netwerk daarvoor te gebruiken. Kortom ik heb zin om mij in te zetten voor de HKU.

Sonja en Gerrit, hartelijk welkom bij de Hollands Kroonse Uitdaging!

Deel het bericht:
"Even voorstellen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Speeltuin Elzenhof Middenmeer open!

In Middenmeer hebben de buurvrouwen Grietje de Haan-Nicolai en Sharon van Bodegom-Mes in de Elzenhof een buurtspeeltuin gerealiseerd. Met veel

Vrijwilligersdag Hippo – met updates

Bericht van Noordkopvoorelkaar op Facebook: Noordkopvoorelkaar is met Hollands Kroonse Uitdaging en 2 anderen. Kom langs en ontdek nieuwe mogelijkheden! Op zaterdag 25 mei

Scroll naar boven