Epic Youth organiseert online activiteiten voor jongeren in Hollands Kroon

18 juli 2022

Tijdens de zomervakantie organiseert Stichting Epic Youth diverse online activiteiten in de Gemeente Hollands Kroon, speciaal voor jongeren van 10 tot 23 jaar oud. Het zomerprogramma staat in het teken van beweging en gezondheid en wordt mede door de jongeren zelf georganiseerd. De volgende activiteiten vinden plaats:
• Just Dance 2022 event
• Breakdance workshop
• Kookworkshop
• Fitness workshop
• Yoga workshop
• Straatvoetbal workshop
• EHBO workshop

Deelnemers kunnen mooie prijzen winnen, waaronder een gloednieuwe PS5. De kans op prijzen wordt groter naarmate zij aan meer activiteiten deelnemen. Alle activiteiten worden live uitgezonden via het kanaal van Epic Youth: epicyouth.nl/live en worden voorzien van commentaar. Naast deelname aan de activiteiten, worden jongeren zelf verantwoordelijk gemaakt en ondersteunt in de organisatie en uitvoering van de diverse activiteiten. Zoals promotionele activiteiten voor de activiteiten, het verwerken van de inschrijvingen, het opstellen van draaiboeken, het opzetten en beheren van de technische infrastructuur, het presenteren en becommentariëren van de activiteiten, het beheren van de streams, het beheren van chats en de prijsuitreiking.

Inschrijven voor alle activiteiten is gratis en kan via epicyouth.nl. Daar vind je ook alle actuele informatie over de dagen.
Alle activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door de Hollandse Kroonse Uitdaging.

Deel het bericht:
"Epic Youth organiseert online activiteiten voor jongeren in Hollands Kroon"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven