Eerste match van 2022

4 januari 2022

Op maandag 3 januari, de eerste werkdag van het jaar, maakte de Hollands Kroonse Uitdaging de eerste match van het jaar. Dertien stapelbare tafels verwisselden van eigenaar. Aanbieder was Stichting Dorpshuis Hippo uit Hippolytushoef. De ontvangende partij was Scouting Corvus Corone uit Den Oever. De lichtere stapelbare tafels zijn handiger dan de zware niet-stapelbare exemplaren die ze nu gebruiken. Door deze match heeft de scoutingvereniging nu 8 laboratoriumtafels over. Die staan nu op hollandskroonseuitdaging.nl/vraag-en-aanbod.

Deze match werd gemaakt door de oplettendheid van Patric van Staveren van Corvus Corone. Hij houdt de berichten van de Hollands Kroonse Uitdaging scherp in de gaten en reageert dan snel als er iets interessants voorbij komt. Zo heeft Patric zijn vereniging al meerdere malen kunnen helpen.

Op bovenstaande foto staan van links naar rechts Boukje Nieuwenhuizen, Theo de Reus en Peter den Broeder, bestuursleden van Dorpshuis Hippo. Bij de tafels links Patric van Staveren en rechts Leon Krauts, van Corvus Corone.

Deel het bericht:
"Eerste match van 2022"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven