Dukdalf bijna af…

15 oktober 2021

In 2020 heeft Jongerencentrum De Dukdalf in Wieringerwerf een aanvraag voor incidentele subsidie gedaan bij de Hollands Kroonse Uitdaging. Hierbij geholpen door Katy Stolk van Link Projecten. De aanvraag was bedoeld om, met zoveel mogelijk eigen inzet, het voor elkaar te krijgen om diverse zaken binnen het onderkomen aan te passen aan de tegenwoordige tijd en daarmee weer toekomstbestendig te zijn. Deze aanvraag voldeed aan de criteria, vandaar dat de adviesraad instemde met dit zogenaamde ‘zetje in de rug’.

Inmiddels kunnen we stellen dat ‘De Duk’ bijna af is. Bijgaande foto’s, gemaakt door Jeffrey Hofstede, laten dit zien. Het enige klus die nog geklaard moet worden is de koof boven de bar. Die zal binnenkort worden geplaatst. De Dukdalf kan daarna weer enkele jaren vooruit.

Op onderstaande foto’s van pulsevisuals een impressie van een bandavond in De Dukdalf. Kijk voor activiteiten en programmering op de website of de Facebookpagina.

Deel het bericht:
"Dukdalf bijna af…"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven