Dukdalf aan de slag

23 februari 2021

In 2020 heeft Jongerencentrum De Dukdalf in Wieringerwerf een aanvraag voor incidentele subsidie gedaan bij de Hollands Kroonse Uitdaging. Hierbij geholpen door Katy Stolk van Link Projecten. De aanvraag was bedoeld om, met zoveel mogelijk eigen inzet, het voor elkaar te krijgen om diverse zaken binnen het onderkomen aan te passen aan de tegenwoordige tijd en daarmee weer toekomstbestendig te zijn. Deze aanvraag voldeed aan de criteria, vandaar dat de adviesraad instemde met dit zogenaamde ‘zetje in de rug’.

De komende tijd houden wij een ieder graag op de hoogte van de vorderingen. Bijgaand het eerste verslag en foto’s, gemaakt door Jeffrey Hofstede. Wordt vervolgd!

Wij van de Dukdalf te Wieringerwerf zijn dankzij de hulp van de Hollands Kroonse Uitdaging enorm hard bezig met de renovatie van onze ruimte.
Helaas vanwege COVID-19 kunnen wij dit nog niet laten zien tijdens het weekend, maar hier zijn alvast wat foto’s van de voortgang.
Wij willen al een tijd onze ruimte een professionelere uitstraling geven maar daar hebben wij nooit de middelen voor gehad, nu dankzij de Hollands Kroonse Uitdaging hebben wij dit voor elkaar kunnen krijgen. Met een nieuw interieur, podium én een nieuwe mindset gaan we hopelijk binnenkort open met een knalfuif.
Ook met grote dank aan Sander de Keijzer van STRAK interieurmakers voor de hulp met de keuken en de grote kast, ze zijn prachtig geworden!

 

Deel het bericht:
"Dukdalf aan de slag"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Kapellehof met de bus naar Bloeiers

Bericht van Facebook: Kapellehof Busuitje naar bloeiers, bewoners hebben mooie bloemetjes uitgezocht. Bedankt Bloeiers voor de plantjes. Dankzij de Hollands

Scroll naar boven