Dronedemonstratie door CI-Engineers bij De Natuurschuur

27 juni 2023

Justin de Weert is een druk baasje. Hij studeert, werkt voor meerdere bedrijven en is vrijwilliger, onder andere bij de Hollands Kroonse Uitdaging. Eén van zijn werkgevers is CI-Engineers. Naast administratieve taken en personeelszaken, is hij verantwoordelijk voor certificeringen en verzorgt hij ook een deel van de PR. Om projecten goed in beeld te brengen maakt hij daarbij gebruik van een drone. CI-Engineers heeft hiervoor geïnvesteerd in een goede drone en Justin heeft zijn brevet gehaald om ermee te mogen werken. Eric Doorman, de directeur-eigenaar van CI-Engineers zet zich graag in voor het goede doel. Hij bood daarom aan om deze drone waar mogelijk in te zetten voor maatschappelijke organisaties in Hollands Kroon. Met Justin daarbij aan de stuurknuppel.

Tijdens de beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging werd een match gemaakt met Alex Kooy van De Natuurschuur. De Natuurschuur biedt particuliere zorg en onderwijs in Wieringerwaard, waar natuur, zorg en onderwijs centraal staan. De match hield in dat Justin een keer langs zou komen om het werken met de drone aan de leerlingen uit te leggen. Deze week is deze match uitgevoerd.

Het werd een uitgebreide uitleg en demonstratie. De kinderen stelden volop vragen, die Justin goed wist te beantwoorden. De dronepiloot wist de aandacht goed vast te houden en heeft de leerlingen zeker geïnspireerd. Een mooie match waarbij de nodige beelden gemaakt zijn. Die zijn onder dit artikel te bewonderen.

ci-engineers.com

Deel het bericht:
"Dronedemonstratie door CI-Engineers bij De Natuurschuur"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven