De Zonnebloem uit Kolhorn naar de Kunsttuin in Winkel

4 juni 2024

Bericht van de Zonnebloem werkgroep Kolhorn.

Wij zijn met een gereduceerd groepje gasten van de Zonnebloem werkgroep Kolhorn naar de Kunsttuin van Ger en Mientje Leegwater in Winkel geweest. Een match gemaakt op de Beursvloer Hollands Kroon van de Hollands Kroonse Uitdaging.

We werden ontvangen door Mientje met koffie, thee en een gevuld koekje. Ger moest zijn bacon en eieren nog eten nu ze nog warm waren! Na een gezellig praatje van Mientje gingen we de tuin in. We hebben ons verbaasd over de creativiteit en kundigheid van Ger en de groene vingers van Mientje. In het tweede bouwwerk van Ger zijn we met de haan die ons overal volgde op de foto gegaan. Toen we alle bouwwerken en de nieuwe beelden van dieren hadden bekeken, hebben we onder het genot van een tweede kopje koffie naar sterke, komische verhalen van Ger zitten luisteren.

Een leuk uitstapje dankzij de Hollands Kroonse Uitdaging!

Ook eens een kijkje nemen in de Kunsttuin Winkel? Dat kan! Kijk voor informatie op de website kunsttuinnederlandskremlin.nl.

Ger en Mientje Leegwater in de Kunsttuin Winkel.
Foto: Edwin Wittink

Deel het bericht:
"De Zonnebloem uit Kolhorn naar de Kunsttuin in Winkel"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven