De Ruiters van de Ronde Tafel

3 maart 2021

Hippogym schenkt vergadertafel aan Wironruiters

HIPPOLYTUSHOEF – Dankzij de Beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging op 3 februari hebben de Wironruiters een mooie grote ovale vergadertafel gekregen van sportschool Hippogym, ook uit Hippolytushoef. Wel stond hier een tegenprestatie tegenover; Stephan Taal, eigenaar van Hippogym denkt nog na over een alternatieve training welke plaats vindt op de locatie van de rijvereniging.

Stamtafel

Na een inspannende les nog even gezellig nazitten met elkaar in de kantine, daar kijken we met zijn allen naar uit. Zo ook bij de Wironruiters. Het nazitten is in gewone tijden, een vaste prik bijvoorbeeld voor de menners die hun les rijden op de woensdagavond. Naast dat zij fanatiek trainen, zijn zij ook echt voor de gezelligheid lid bij de menvereniging De Wironruiters.

Opfrisronde

De Wironruiters hebben deze periode zonder paardensportactiviteiten aangegrepen om de accommodatie te voorzien van een grote opfrisbeurt. Zodra de accommodatie weer echt geopend wordt voor publiek, zal deze heel anders tonen bij binnenkomst. Deze tafel krijgt een prominente plek in de kantine en zal gaan dienen als stamtafel van menig lesgroep die graag nog even na blijft zitten met elkaar.

Tegenprestatie

Nadat de Wironruiters interesse toonde in de tafel en 6 stoelen, kregen zij de vraag wat zij daar tegenover konden stellen. De origineelste tegenprestatie zou dan de gehele set krijgen. De ruiters boden aan om de locatie te mogen gebruiken voor een alternatieve training op het terrein; een workout in het mulle zand van de paardenbak, een ‘hordeloop’ over de hindernissen uitgezet over het grasland, zomaar wat suggesties die gedaan zijn. Wat het uiteindelijk wordt, dat zal nog moeten blijken.

Beursvloer

De beursvloer is een jaarlijks terugkerend evenement onder de vleugels van de Hollands Kroonse Uitdaging, waarbij het bedrijfsleven en de verenigingen en stichtingen elkaar treffen. Zij proberen met gesloten knip maar door uitwisselen van producten en diensten elkaar te helpen. Edwin Wittink verzamelt gedurende het hele jaar vraag en aanbod, welke via de website kenbaar gemaakt worden.

Websites

Hippogym hippogym.nl

Wironruiters wironruiters.nl

Hollandse Kroonse Uitdaging hollandskroonseuitdaging.nl

Deel het bericht:
"De Ruiters van de Ronde Tafel"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Kapellehof met de bus naar Bloeiers

Bericht van Facebook: Kapellehof Busuitje naar bloeiers, bewoners hebben mooie bloemetjes uitgezocht. Bedankt Bloeiers voor de plantjes. Dankzij de Hollands

Scroll naar boven