De Hollands Kroonse Uitdaging op Noordkop Radio

25 juli 2020

Zaterdag 25 juli was de manager van de Hollands Kroonse Uitdaging, Edwin Wittink, live in het programma Noordkop Nieuws op Noordkop Radio, gepresenteerd door Ineke Mast. Dit was te volgen via FM, DAB, internet en via de app.

Het gesprek ging over de missie en de werkzaamheden van de Hollands Kroonse Uitdaging. Daarbij werden enkele projecten toegelicht. Ook vertelde Edwin over de structuur van de Uitdaging, over de matchgroep en over de incidentele subsidies die de Gemeente Hollands Kroon via de HKU toegankelijk maakt voor verenigingen en stichtingen. Ineke was onder de indruk van de resultaten. Het was te veel om één uitzending mee te vullen.

Noordkop Radio, onderdeel van de lokale omroep Regio Noordkop, zoekt overigens zelf nog medewerkers. Onder andere iemand die zich bezig gaat houden met social media. Deze hulpvraag werd direct door Edwin aangegrepen. Binnenkort zal er een afspraak volgen om te bepalen of de Hollands Kroonse Uitdaging hier een actieve rol in kan vervullen. Zie voor meer informatie de bijgaande flyer, bij interesse graag reageren.

Het interview resulteerde direct in een hulpvraag via de mail en aanbod van een espressomachine op ‘vraag en aanbod’ op deze pagina. Precies zoals de Hollands Kroonse Uitdaging bedoeld is. Een makkelijk benaderbare hulpvaardige organisatie voor hulp aan verenigingen en stichtingen, met behulp van maatschappelijk betrokken bedrijven en organisaties. Met als doel onze samenleving een stukje mooier te maken.

 

Logo Radio Noordkop

Ineke en Edwin

Geluidstechnicus Remko

Regio Noordkop / Noordkop Radio was mediapartner van de Beursvloer 2019 en heeft aangegeven dit in de volgende editie in februari 2021 weer te willen zijn.

Deel het bericht:
"De Hollands Kroonse Uitdaging op Noordkop Radio"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven