Dankzij betrokken partners kan de Hollands Kroonse Uitdaging uitdagingen aan blijven gaan!

28 december 2022

De Hollands Kroonse Uitdaging is een onafhankelijke stichting die voor haar bestaan afhankelijk is van financiële steun van betrokken partners. Deze partners en leden van de Club van 100 zorgen er voor dat de uitdaging al de uitdagingen aan kan blijven gaan.

Het matchen van hulpvragen van maatschappelijke organisaties uit Hollands Kroon. Liefst met gesloten beurs. Dat is wat de Uitdaging doet. Zo maakt de Hollands Kroonse Uitdaging onze directe leefomgeving iedere dag een stukje mooier.

Wil je, met jouw bedrijf, actief betrokken zijn? Benieuwd naar de sponsormogelijkheden? Neem dan contact met de Hollands Kroonse Uitdaging op om de mogelijkheden te bespreken. Middels de Hollands Kroonse Uitdaging sponsor je het maatschappelijke leven in de omgeving waar je werkt en woont.

Dus wil je iets goeds doen, maar je kunt geen keuze maken uit de te steunen verenigingen, stichtingen of maatschappelijke instellingen? Dan is het ondersteunen van de Hollands Kroonse Uitdaging dé manier om iedereen in de gemeente te helpen en toon je jouw maatschappelijke betrokkenheid.

Als je de Hollands Kroonse Uitdaging als partner steunt, krijg je ook zo’n mooi bordje, gemaakt door matchgroeplid Hayke Burghout. Wie wil dat nu niet?

Hieronder zie je onze partners. De leden van de Club van 100 staan hier

Club van 100 lid Marcel Hoekstra van Uw Slager Piet Ottens en HKU-voorzitter Ellen Huijbers op de Beursvloer Hollands Kroon in RSG Wiringherlant. RSG Wiringherlant is ondertussen ook partner van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Deel het bericht:
"Dankzij betrokken partners kan de Hollands Kroonse Uitdaging uitdagingen aan blijven gaan!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Speeltuin Elzenhof Middenmeer open!

In Middenmeer hebben de buurvrouwen Grietje de Haan-Nicolai en Sharon van Bodegom-Mes in de Elzenhof een buurtspeeltuin gerealiseerd. Met veel

Vrijwilligersdag Hippo – met updates

Bericht van Noordkopvoorelkaar op Facebook: Noordkopvoorelkaar is met Hollands Kroonse Uitdaging en 2 anderen. Kom langs en ontdek nieuwe mogelijkheden! Op zaterdag 25 mei

Scroll naar boven