Club van 100 van de Hollands Kroonse Uitdaging

7 april 2022

Veel mensen denken dat de Hollands Kroonse Uitdaging een onderdeel van de Gemeente Hollands Kroon is. Dat is echter niet het geval. We hebben een hele goede band met de gemeente, en we werken erg goed samen, maar we zijn een onafhankelijke stichting. Om ons werk te kunnen doen en evenementen zoals de Beursvloer Hollands Kroon te kunnen organiseren zijn wij financieel afhankelijk van onze founders en vrienden.

Daar is sinds kort nog een levensader bijgekomen. De Club van 100. Voor honderd euro per jaar, en dat voor minimaal drie jaar lang, kan ieder bedrijf of particulier het werk van de Hollands Kroonse Uitdaging steunen. Lees daarover hier meer.

Op onze website is het heel makkelijk gemaakt om je aan te sluiten bij de Club van 100. Je kunt dit formulier invullen en je bent aangemeld. Maar het is ook mogelijk dat je na overhandiging van het ‘doorgeefbordje’ lid wordt. Dit bordje kan je door een bestuurslid, matchgroeplid of een lid van de Club van 100 overhandigd worden. En dat is natuurlijk een perfect fotomoment. Daarna is het de bedoeling dat je dit bordje doorgeeft aan iemand anders die ook lid wordt van de Club van 100. Het nieuwe lid herhaalt dat weer. En zo verder. Een lid brengt een lid aan. Daarmee hopen wij op een sneeuwbaleffect.

Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon werd de Club van 100 van de Hollands Kroonse Uitdaging officieel gelanceerd. Zie onderstaande bijdrage van Regio Noordkop waarin penningmeester Ben Tops het principe haarfijn uitlegt.

Zie hieronder de eerste vijf leden van de Club van 100 van de Hollands Kroonse Uitdaging. Ben jij, met jouw bedrijf, de volgende en sluit je je aan bij het meest betrokken netwerk van Hollands Kroon? Klik dan hier en vul het formulier in.

Bestuurslid Arjan Smit en Paul Singelenberg van Kinderopvang Hollands Kroon (Foto Kenneth Stamp)
Marcel Hoekstra van Uw Slager Piet Ottens en bestuurslid Ellen Huijbers (Foto Pulse Visuals – Jeff Hofstede)
Melchior Ladee en Mathijs Laan van Detectiespecialist D.J. Laan. (Foto Pulse Visuals – Jeff Hofstede)
Eric Doorman van CI-Engineers en Justin De Weert, matchgroeplid HKU en tevens werkzaam bij CI-Engineers. (Foto CI-Engineers)
Regio Noordkop is naast mediapartner ook Club van 100-lid van de Hollands Kroonse Uitdaging geworden. In het midden, met bordje, hoofdredacteur Ronald Boutkan, rechts daarnaast Sanne Scharloo. Zij worden links en rechts geflankeerd door de manager van de Hollands kroonse Uitdaging Edwin Wittink en bestuurslid Ben Tops.

Deel het bericht:
"Club van 100 van de Hollands Kroonse Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven