Campina Boerderijdagen bij de Familie van der Starre

23 mei 2023

Op maandag 29 mei, tweede pinksterdag, van 10:00 tot 16:00 uur, is iedereen van harte welkom bij de Familie van der Starre aan de Wieringerrandweg nummer 7 in Slootdorp. Tijdens de Campina Boerderijdagen nodigen zij je van harte uit om op hun bedrijf naar de koeien en kalveren te komen kijken en heerlijke zuivelproducten te proeven. Je kunt ook diverse robots zien die de koeien voeren, de koeien melken, de kalveren voeren en de vloer schoonmaken. Op het bedrijf worden ook tulpen, aardappels, suikerbieten, gras en mais verbouwd. Daarnaast doen ze aan huisverkoop van bloemen en kaas. Ze ontmoeten jou graag op 29 mei om er een gezellige dag van te maken.

Speciale gast: Sven Kramer

Tijdens de Campina Boerderijdag komt als speciale gast Sven Kramer bij de Familie van der Starre op bezoek. Nog een reden om een kijkje te nemen aan de Wieringerrandweg!

Dieuws Bloemen en Jochem’s Kaas is op hetzelfde adres gevestigd. Zie hun Facebookpagina voor meer informatie. Jochem’s Kaas maakte via de Hollands Kroonse Uitdaging een match met Humanitas Kop van Noord-Holland. Tijdens de Kindervakantieweek zorgt Jochem voor lekkere zuivelproducten voor de kinderen.

Foto’s in dit bericht zijn aangeleverd door Jochem van der Starre of van de Facebookpagina Dieuw’s Bloemen en Jochem’s Kaas.

Deel het bericht:
"Campina Boerderijdagen bij de Familie van der Starre"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven