Bright Singing van papier naar digitaal dankzij ICT vanaf Morgen

Het koor Bright Singing uit Middenmeer repeteert iedere dinsdagavond in Middenmeer en zingt een breed repertoire, zoals gouwe ouwe, prachtige musical liederen, hedendaagse pop, Nederlandstalige hits, lichte klassieke nummers en verschillende medleys. Momenteel heeft het koor een ledenaantal van 50 zangers en zangeressen. Net zo divers als de muziek die gezongen wordt, zijn de leden. Maar uiteindelijk vallen deze verschillen weg als er gezamenlijk en met veel plezier wordt gezongen als één koor.

Tot nu toe werd de administratie van de penningmeester nog op papier gedaan. En net als het koor met het repertoire, wilde ook deze met de tijd mee en dit voortaan op de computer verzorgen. Daarvoor werd een hulpvraag ingediend bij de Hollands Kroonse Uitdaging. De matchgroep van de uitdaging legde deze vraag vervolgens bij partner ICT vanaf Morgen neer. Zij hielpen het koor gratis aan een gerefurbishde laptop.

Begin juni haalde bestuurslid Tobias de Jong deze op bij deze social enterprise in Alkmaar. Op de foto krijgt hij deze overhandigd van Kim Bakkum. Zelf ook iets nodig op ICT-gebied? Kijk dan eens in de winkel van ICT vanaf Morgen.

Scroll naar boven