Bouwbedrijf Hollands Kroon en Kroonkeukens vrienden van de Hollands Kroonse Uitdaging

16 april 2022

De Hollands Kroonse Uitdaging kan zonder vrienden niet bestaan

Alhoewel de activiteiten van onze stichting gebaseerd zijn op het principe ‘elkaar helpen met gesloten beurs’, hebben we ook te maken met terugkerende maandelijkse en jaarlijkse kosten. Zonder financiële hulp kan de onafhankelijke stichting De Hollands Kroonse Uitdaging niet bestaan. Onze founders, vrienden en leden van de Club van 100 maken het mogelijk dat we maatschappelijke hulp kunnen blijven bieden.

Hulp uit het bedrijfsleven

Bouwbedrijf Hollands Kroon en Kroonkeukens uit Hippolytushoef steken ons de helpende hand toe. Zij ondersteunen de Hollands Kroonse Uitdaging financieel en met materialen. De Beursvloer Hollands Kroon was een mooi moment om de samenwerking middels het uitreiken van een ‘partnerbordje’ extra luister bij te zetten. Op bijgaande foto van Pulse Visuals de uitreiking in beeld. Met links Edwin Wittink, manager van de Hollands Kroonse Uitdaging. In het midden Dennis Den Hollander van Bouwbedrijf Hollands Kroon en Kroonkeukens. En rechts Ben Tops, penningmeester van de Uitdaging.

Sponsormogelijkheden

Heb je als vertegenwoordiger van een organisatie, bedrijf of instelling, of als particulier, interesse om de Hollands Kroonse Uitdaging financieel te ondersteunen dan hebben we daar verschillende mogelijkheden voor. Daarnaast staan we open voor andere ideeën om gestructureerd ondersteuning te bieden, helemaal passend bij jouw missie, doelen en organisatie. Kijk voor de mogelijkheden op hollandskroonseuitdaging.nl/sponsormogelijkheden. Wij komen graag met je in contact.

Deel het bericht:
"Bouwbedrijf Hollands Kroon en Kroonkeukens vrienden van de Hollands Kroonse Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven