Bloeiers fleurt Het Groene Huijs op

5 juli 2022

SLOOTDORP – Dankzij de Hollands Kroonse Uitdaging is Dagbesteding Het Groene Huijs gematcht met Afke Schrale van kwekerij Bloeiers. Afke kwam op bezoek om een activiteit te organiseren en het Groene Huijs in bloei te zetten.

Het was een ontzettende warme middag, maar dat weerhield de gasten van het Groene Huijs er niet van om de handen uit de mouwen te steken. Afke had een hele bus vol met prachtige bloemen meegenomen. Iedereen kreeg twee eigen plantenbakken van het Groene Huijs waar ieder plantjes naar keus in mocht planten.

Ondanks de hitte werd er hard gewerkt en hier kwamen prachtige fleurige bakken uit. Daarnaast heeft Afke ook nog de grote plantenbakken van het Groene Huijs een verfrissende make-over gegeven. Als tegenprestatie voor deze lieve donatie was een zelfgemaakte taart afgesproken. Dit werd uiteindelijk een heerlijke romige kwarktaart met vers fruit erop. Kortom, het was een erg geslaagde en gezellige middag. Het Groene Huijs en zijn bezoekers zijn Bloeiers dankbaar.

Afke neemt de tegenprestatie in ontvangst.

Deel het bericht:
"Bloeiers fleurt Het Groene Huijs op"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Speeltuin Elzenhof Middenmeer open!

In Middenmeer hebben de buurvrouwen Grietje de Haan-Nicolai en Sharon van Bodegom-Mes in de Elzenhof een buurtspeeltuin gerealiseerd. Met veel

Vrijwilligersdag Hippo – met updates

Bericht van Noordkopvoorelkaar op Facebook: Noordkopvoorelkaar is met Hollands Kroonse Uitdaging en 2 anderen. Kom langs en ontdek nieuwe mogelijkheden! Op zaterdag 25 mei

Scroll naar boven