Beweegplein Kreiler Move‘t

1 juni 2021

Op zaterdag 29 mei is het beweegplein in Kreileroord officieel geopend door wethouder Mary van Gent. Deze opening werd sportief ondersteund door Sportservice Hollands Kroon. Het beweegpark is een initiatief van de Dorpsraad Kreileroord die dit met behulp van diverse bedrijven en instanties heeft weten te realiseren. Samen met de speeltuin, skatebaan, voetbalkooi en het multifunctioneel centrum met sporthal en sportveld heeft Kreileroord prachtige voorzieningen. Kreiler Move’t zal actief worden ondersteund met beweegprogramma’s aangeboden door de leverancier Sports To Play. Dit zal door een Nederlandse en Poolse instructeur worden verzorgd. Lees er alles over op dorpsraadkreileroord.nl/beweegpark-kreileroord-info.html.

Voorzitter Jaring Dam, van de Dorpsraad Kreileroord, heet de bezoekers welkom.

Officiële opening door wethouder Mary van Gent, vastgelegd door Cor Lont van Regio Noordkop.

De juryleden Harry Toebes, Lydia Bruin en René van der Kruit vonden de naam Kreiler Move’t (spreek uit Kreiler Move It) van Jolanda van der Draai de beste.

De opening op Regio Noordkop: regionoordkop.nl/30/05/2021/beweegpark-kreileroord-heet-kreiler-movet-video.

De samenwerkende partijen die dit tot stand hebben gebracht:

Deel het bericht:
"Beweegplein Kreiler Move‘t"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven