Beursvloer Hollands Kroon 2022 in RSG Wiringherlant Wieringerwerf

10 februari 2022

De Hollands Kroonse Uitdaging organiseert ook dit jaar een maatschappelijke beursvloer onder de naam Beursvloer Hollands Kroon. Na een editie in Dorpshuis De Oude School in Wieringerwaard en De Cultuurschuur in Wieringerwerf, was het in 2021 de bedoeling om deze in RSG Wiringherlant te laten plaatsvinden. Helaas kon deze beursvloer door coronamaatregelen fysiek geen doorgang vinden en is dit toen succesvol via een livestream gedaan.

In 2022 wil de organisatie graag voor een herkansing gaan en hoopt op woensdag 30 maart 2022 de Beursvloer Hollands Kroon in RSG Wiringherlant te kunnen laten plaatsvinden. Met inloop en bekendmaking van de resultaten is dit gepland van 19:00 tot 21:00 uur. Mocht dit wederom niet mogelijk zijn, is de digitale versie een bewezen goed alternatief. Mediapartner Regio Noordkop heeft aan beide versies medewerking toegezegd.

De Beursvloer Hollands Kroon verbindt mensen en wensen met elkaar. Deelnemers zijn bedrijven, organisaties en de overheid  en maatschappelijke organisaties zoals verenigingen, clubs, stichtingen, scholen en buurtinitiatieven. Deze partijen hebben elkaar iets te bieden en de Beursvloer Hollands Kroon maakt het mogelijk dat zij elkaar vinden. Er ontstaan ontmoetingen en verbindingen die normaliter niet zo snel tot stand zouden komen. Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon onderhandelen vragers en aanbieders, met gesloten beurs, over materialen, diensten, kennis en kunde. De deelnemers worden hierbij ondersteund door de mensen achter de Hollands Kroonse Uitdaging. Zij helpen mee de verbinding te maken tussen vraag en aanbod en zorgen ervoor dat de juiste mensen elkaar ontmoeten.

De Beursvloer Hollands Kroon is bewezen effectief en groeiend. De voorgaande edities leverden respectievelijk 25, 76 en 105 matches op. De organisatie zal de randvoorwaarden scheppen om dit jaar weer een succesvolle editie aan dit rijtje toe te voegen.

Bedrijven of organisaties met aanbod of maatschappelijke organisaties met hulpvragen kunnen deze aanmelden bij Edwin Wittink, manager van de Hollands Kroonse Uitdaging. Dat kan per mail via info@hollandskroonseuitdaging.nl of telefonisch via 06 51 557 633.

Deel het bericht:
"Beursvloer Hollands Kroon 2022 in RSG Wiringherlant Wieringerwerf"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven