Belangrijk verenigingsnieuws

14 april 2021

 

 

Nieuws gevonden op de sociale media van Sportservice Schagen en Hollands Kroon:

Hoe staat jouw vereniging ervoor?

✅ Hoe staat jouw vereniging ervoor? Vul de vragenlijst van het Mulier Instituut in. Samen met NOC-NSF en het ministerie van VWS zijn zij benieuwd naar de gevolgen van de coronacrisis. ❗Let op: vul de lijst per vereniging 1 keer in. Ga naar: http://ow.ly/uG8c50EnePE

 

ZomerBoost voor sportaanbieders

Team Sportservice geeft de zomer van 2021 een positieve en sportieve boost. Met de promotiecampagne ZomerBoost zorgen sportaanbieders dat er leven is op de sportvelden en in de accommodaties. Alle sportaanbieders kunnen meedoen aan de campagne. Om aanbieders de mogelijkheden te laten zien, is er woensdag 21 april een gratis digitale bijeenkomst.

Aanmelden voor de digitale informatiebijeenkomst kan via de website van Team Sportservice. Meer weten? Neem contact op met verenigingsadviseur Nanda Timmerman: ntimmerman@teamsportservice.nl.

Eigenlijk is het heel simpel“, stelt Nanda Timmerman. “De vereniging of sportorganisatie zet het aanbod zelf op onze aanmeldsite en wij zorgen voor de ondersteuning met onder andere webinars, communicatiemiddelen en een promotiecampagne.”

Alle aanbod op platform
De sportaanbieder bedenkt zelf het speciale zomeraanbod en werkt de plannen ook uit. Nanda Timmerman: “Je kunt kiezen voor aanbod voor een bestaande doelgroep, maar ZomerBoost is de uitgelezen manier om eens nieuw aanbod voor een nieuwe doelgroep uit te proberen.”
De ZomerBoost-campagne loopt van 21 juni tot eind augustus. Binnen die tijd kan de aanbieder zijn of haar activiteiten op het regionale platform Noord-Holland Actief zetten.

Sociaal leven
Zoals het er nu naar uitziet keren we in de zomermaanden steeds meer terug naar het oude normaal. Het perfecte moment voor veel Nederlanders om iets te doen aan een fitter lichaam en hun sociale leven weer uit te breiden. Veel Nederlanders zijn van plan om hun vakantie in eigen land door te brengen. Daar kun je als sportaanbieder dus prima op inhaken. De zomermaanden zijn daarom het perfecte moment om je club open te stellen.

Ondersteuning en budget
Natuurlijk staat de sportaanbieder er niet alleen voor. “Wij ondersteunen met webinars, die we gratis aanbieden vanuit de lokale Sportakkoorden. We bieden communicatiemateriaal dat elke vereniging of club kan aanpassen naar het eigen aanbod. En we zijn er om te helpen wanneer je vragen hebt. In bepaalde gevallen is het mogelijk om uitvoeringsbudget aan te vragen. Ga daarvoor naar de lokale ZomerBoost-pagina en kijk of dat ook voor jouw gemeente geldt.”

Grootschalige promotiecampagne
Om ZomerBoost goed bij de inwoner op het netvlies te krijgen, zorgt Team Sportservice voor een grootschalige promotiecampagne. Iedere inwoner weet zo dat er deze zomer gesport kan worden. Waar en wanneer.

 

Jaar lang gratis Taakie voor sportclubs in de Noordkop

❗Nog 1 week en dan geven we GRATIS abonnementen weg. Je kunt met jouw club 1 jaar gebruik maken van de app die vrijwilligers makkelijk & snel koppelt aan taken. In het  ️webinar op 19-4 leggen we uit wat #Taakie is en wat je er aan hebt.  http://ow.ly/HXXG50Ec3xL

Deel het bericht:
"Belangrijk verenigingsnieuws"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven