Bekius matcht met Incluzio

6 oktober 2020

Bekius Schoolmaterialen bood onlangs een grote hoeveelheid specialistische leer- en spelmaterialen voor het onderwijs aan op de vraag en aanbod-pagina van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Nathali Overdam reageerde op dit aanbod. Zij is speltherapeut bij Incluzio Hollands Kroon. Zij bieden ondersteuning bij onder andere opgroeien en opvoeden. Op de foto’s op onze website zag zij diverse spullen die zij daarbij goed kan gebruiken. De reactie resulteerde in een match.

Vorige week werden de materialen overhandigd in de groothandel op de Schelphorst in Wieringerwerf. De spullen werden haar uitgereikt door Tatjana Kootstra. Die Nathali daarna nog een korte rondleiding door het bedrijf gaf.

Alle informatie over, en het aanbod van Bekius Schoolmaterialen is te vinden op www.schoolmaterialen.nl. Iedereen kan op de webshop een bestelling plaatsen.

 

Deel het bericht:
"Bekius matcht met Incluzio"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven