Bedankje van Zinspiratie Breezand

7 juni 2024

Aan de Hollands Kroonse Uitdaging

Afgelopen 5 mei hebben wij het genoegen gesmaakt om de voorstelling ‘Mazzel’ in onze Sint Janskerk te mogen organiseren.

Op deze bevrijdingsdag 2024 was de kerk een podium voor 50 muzikanten, een 16-koppig koor, voor dansers en voor Hanneke Bergsma, die het confronterende verhaal vertelde van Roos. Een vrouw die alles had, alles kwijtraakte door de oorlog, maar de vrijheid in haar hoofd vond. Een aangrijpend verhaal op indrukwekkende wijze vertolkt door de grote groep van artiesten.  Bijgaand treft u enkele foto’s aan van het evenement. Een grote groep van belangstellenden was enorm onder de indruk van het orkest, het verhaal van Hanneke, van de zang en de dans. Alles bij elkaar is het een prachtige invulling geweest van bevrijdingsdag 2024.

Dit evenement had niet kunnen plaatsvinden zonder de financiële ondersteuning van de Hollands Kroonse Uitdaging. Enorm veel dank daarvoor!

Met vriendelijke groeten,

Stichting Zinspiratie Breezand

Ricus Winnubst

Eerder bericht: hollandskroonseuitdaging.nl/zinspiratie-breezand-brengt-vertelvoorstelling-mazzel

Foto’s gemaakt door Geert de Vos:

Deel het bericht:
"Bedankje van Zinspiratie Breezand"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven