Bedankje van de Dolle Bonte Molen

20 juni 2023

De Dolle Bonte Molen ontving financiële ondersteuning uit het Iedereen kan meedoen-fonds van Microsoft en de Hollands Kroonse Uitdaging. Wij ontvingen bijgaande bedankbrief.

Aan de commissie van het Iedereen kan meedoen-fonds van Microsoft en de Hollands Kroonse Uitdaging 

Als eerste wil ik u bedanken voor het toekennen van uw financiële steun voor ons speciale project de Dolle Bonte Molen. Met deze steun kan ik mijn activiteiten voor mensen met een beperking nog beter waarmaken op verschillende locaties en activiteiten binnen Hollands Kroon.

Wij van de Dolle Bonte Molen vinden het heel belangrijk, dat ook de mensen met een beperking kunnen en mogen genieten op de kermis.

Als tegenprestatie voor uw Iedereen kan Meedoen fonds, kan ik u mededelen dat ik de mensen met een beperking gratis op een verantwoorde en veilige manier mee kan laten draaien op onze aangepaste draaimolen. Dit met rolstoel of bed en al. Maar ook voor de oudere mensen met dementie is het een speciale beleving.

Om deze aanpassingen mogelijk te maken vergt extra werk, tijd en aandacht. Op die momenten draait de molen niet en zijn er geen inkomsten. Uw steun is dan ook van harte welkom.

Wij van de Dolle Bonte Molen zullen het Iedereen kan meedoen-fonds met regelmaat benoemen in onze publicaties en op onze website www.dollebontemolen.nl en op onze Facebookpagina.

Met vriendelijke groet,

Peter van Hest

www.dollebontemolen.nl

UPDATES onder de foto’s.

Verslag van de kermis in Hippolytushoef op Wieringernieuws. Met berichtgeving over de Dolle Bonte Molen. wieringernieuws.nl/nieuws/40123/Wieringer_Kermis_2023

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. John Pops doet mee en geniet in de Dolle Bonte Molen.

Klik hier voor een link naar de Facebookpagina van de Dolle Bonte Molen, met fotoverslag.

Deel het bericht:
"Bedankje van de Dolle Bonte Molen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Expeditie Slootdorp

Zaterdag 20 juli houdt Slootdorps Belangen Expeditie Slootdorp. Dit is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Iedereen kan

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven