Beamerhulp voor Creona

31 oktober 2019

De Hollands Kroonse Uitdaging kreeg een hulpvraag van Muziekvereniging Creona. Er was tijdelijk een beamer nodig. Dit was binnen enkele uren geregeld. Matchgroeplid Afke Schrale van Bloeiers had nog een beamer nieuw in de doos staan. En die mogen ze lenen. Als tegenprestatie kreeg Bloeiers een advertentie in het programmaboekje en een vrijkaart voor ‘Creona viert feest, join the party”.

Muziekvereniging Creona bestaat dit jaar vijftig jaar, onder het thema “Creona viert Feest” hebben zij afgelopen periode onze gemeente op een aantal optredens getrakteerd. Met name de jeugd staat centraal, dit is immers de toekomst. Zij hadden vrij entree toen Creona, samen met twee acteurs, het sprookje Ali Baba vertolkte. Tijdens het havenfeest gaf Creona een koffieconcert, met uiteraard koffie en thee en wederom gratis entree.

Om dit feestjaar af te sluiten, geeft Creona op 8 november aanstaande het lustrumconcert “Creona viert feest, join the party”. Samen met tal van (jonge) muzikanten en zangeressen en het jongerenkoor Arrival willen zij vooral laten zien dat muziek maken leuk is. En dat iedereen mee kan doen, zowel jong als oud. De locatie is de aula van RSG Wiringherlant, waar ook de meeste muzikanten en zangeressen op school zitten. Schrijfster Marian Rijk, bekend van het boek Polderpioniers, is op deze avond ook van de partij. Speciaal voor Creona heeft zij een verhaal geschreven over het ontstaan van de Wieringermeer en Creona. Zij zal haar eigen verhaal ten gehore brengen. Het wordt het een afwisselende avond met zang, muziek en een geschiedenis over de Wieringermeerpolder. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar in de voorverkoop op www.creona.nl. En kosten tien euro per stuk.

Op bijgaande foto van de overhandiging van de beamer, ziet u Niara Rutte en Rick van der Heide, beiden trompettisten van Creona, met in hun midden Afke Schrale van Bloeiers.

Deel het bericht:
"Beamerhulp voor Creona"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven