Banenmarkt bij de Wironruiters

19 september 2022

Werkgevers van uiteenlopende bedrijven presenteerden zich op zaterdag 17 september in de manege van de Wironruiters in Hippolytushoef. Voor wie op zoek is naar een geschikte baan was het een uitgelezen kans zichzelf te oriënteren bij verschillende werkgevers.

Ronne Wierdsma en Linda Koning van de Wironruiters zijn verantwoordelijk voor dit initiatief. De vereniging was op zoek naar financiën om de binnenbak van de manege te vernieuwen en zij wilden niet slechts hun hand ophouden. Met de banenmarkt geven ze ook iets terug aan het bedrijfsleven. Een mooi staaltje van ‘out of the box (in dit geval bak…) denken’.

Ook de Hollands Kroonse Uitdaging was aanwezig. Als organisatie die de verbinding legt tussen verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties met het bedrijfsleven en overheid draagt zij dergelijke initiatieven vanzelfsprekend een warm hart toe.

Videoverslag van de Banenmarkt bij de Wironruiters door Cor Lont van Regio Noordkop

Deel het bericht:
"Banenmarkt bij de Wironruiters"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Speeltuin Elzenhof Middenmeer open!

In Middenmeer hebben de buurvrouwen Grietje de Haan-Nicolai en Sharon van Bodegom-Mes in de Elzenhof een buurtspeeltuin gerealiseerd. Met veel

Vrijwilligersdag Hippo – met updates

Bericht van Noordkopvoorelkaar op Facebook: Noordkopvoorelkaar is met Hollands Kroonse Uitdaging en 2 anderen. Kom langs en ontdek nieuwe mogelijkheden! Op zaterdag 25 mei

Scroll naar boven