Arjan Smit toegetreden tot bestuur Hollands Kroonse Uitdaging

24 juli 2020

Het bestuur van de Hollands Kroonse Uitdaging zocht al enige tijd naar uitbreiding. Met slechts drie bestuursleden was het toch wat aan de krappe kant. Er werd gezocht naar iemand die zich kon vinden in de missie van de Uitdaging. Iemand met een groot netwerk, bestuurlijke ervaring en affiniteit met het verenigingsleven en de samenleving in Hollands Kroon als geheel.

Manager Edwin Wittink kwam met de suggestie om eens met Arjan Smit te gaan praten. Beiden kennen elkaar uit het maatschappelijke, maar zeker ook uit het sportieve leven. Zij delen de kleedkamer, de reservebank en heel soms ook het voetbalveld met elkaar.

Als directeur, interim manager en consultant is Arjan al jarenlang actief in het bedrijfsleven. Daarnaast is hij maatschappelijk actief in onder andere sport, welzijn en gezondheidszorg. In zijn vrije tijd is hij actief in het verenigingsleven. Zowel bestuurlijk als recreërend.

Niet zo vreemd dus dat Arjan interesse toonde voor het bestuur van de Hollandse Kroonse Uitdaging. Waar het gaat om het verbinden van het bedrijfsleven en het verenigingsleven. Bovendien in de gemeente waarin hij geboren en getogen is. De Hollands Kroonse Uitdaging en Arjan leken dus bij voorbaat een goede match.

Gesprekken met het bestuur verliepen positief, waardoor In de bestuursvergadering van juli de toetreding formeel werd bekrachtigd. Arjan zal als algemeen bestuurslid deelnemen. De overige bestuursfuncties blijven onveranderd.

Op bijgaande foto ziet u het bestuur van de Hollands Kroonse Uitdaging. Met van links naar rechts Arjan Smit, voorzitter Karin van Harteveld, penningmeester Ben Tops en secretaris Ellen Huijbers.

Deel het bericht:
"Arjan Smit toegetreden tot bestuur Hollands Kroonse Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Speeltuin Elzenhof Middenmeer open!

In Middenmeer hebben de buurvrouwen Grietje de Haan-Nicolai en Sharon van Bodegom-Mes in de Elzenhof een buurtspeeltuin gerealiseerd. Met veel

Vrijwilligersdag Hippo – met updates

Bericht van Noordkopvoorelkaar op Facebook: Noordkopvoorelkaar is met Hollands Kroonse Uitdaging en 2 anderen. Kom langs en ontdek nieuwe mogelijkheden! Op zaterdag 25 mei

Scroll naar boven